Κομπρεσέρ Aircodition Αυτοκινήτου από την AHE

Τα κομπρεσέρ 4SEASONS αποτελούν τη γραμμή ανακατασκευής κομπρεσέρ A/C της ιταλικής AHE.

Η εταιρεία διαθέτει μία πλήρη γκάμα κομπρεσέρ για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στην αγορά.

Ολόκληρη η σειρά περνάει από εκτενείς ελέγχους έτσι ώστε όλα τα προϊόντα της να έχουν άριστη ποιότητα και να αντέχουν στον χρόνο.

Για την επιλογή του σωστού κομπρεσέρ απαιτείται ο γνήσιος κωδικός που αναγράφεται επάνω στο ανταλλακτικό του οχήματός σας. Εάν δε μπορείτε να τον δείτε ενημερώστε μας για τον αριθμό πλαισίου του οχήματος και εμείς θα βρούμε το σωστό ανταλλακτικό που έχει εφαρμογή στο αυτοκίνητό σας.

Σε περίπτωση προβλήματος του aircondition στο αυτοκίνητό σας αντικαταστήστε το με ένα καινούργιο κομπρεσέρ της 4SEASONS, πάντα με την εγγύηση της AHE Cooling.

Δεν βρίσκετε κομπρεσέρ για το αυτοκίνητό σας; Θέλετε να εκμεταλευτείτε τις οικονομικές τιμές της AHE 4 SEASONS και την ποιότητα που προσφέρει; Σας δίνουμε τη δυνατότητα να το φέρουμε με ειδική παραγγελία εξωτερικού για εσάς μέσω κούριερ!

Για την αλλαγή του κομπρεσέρ να απευθύνεστε πάντα σε εξειδικευμένο μηχανικό. Η σωστή τοποθέτηση απαιτεί καθαρισμό του συστήματος και αλλαγή του ξηραντήρα ώστε να σας καλύπτει η εγγύηση και να μην σας ξαναδημιουργηθεί πρόβλημα.