ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ VIKA - BORSEHUNG - DPA

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ VIKA – BORSEHUNG – DPA

Στο κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτου ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ θα βρείτε πλήρη γκάμα των εταιρειών για τα μηχανικά ανταλλακτικά aftermarket της Vika, για γνήσια ανταλλακτικά Borsehung και για ανταλλακτικά φανοποιίας aftermarket DPA. Τα ανταλλακτικά των συγκεκριμένων κατασκευαστών καλύπτουν την πλειοψηφία των μοντέλων VAG – VW Group ( Volkswagen – Seat – Skoda – Audi ) και σας προσφέρουν υψηλή ποιότητα σε χαμηλές τιμές.

Δεν βρίσκετε διαθεσιμότητα για κάποιο ανταλλακτικό τους στην Ελλάδα; Σας δίνουμε τη δυνατότητα για ειδική παραγγελία εξωτερικού μέσω κούριερ! 

Οι συγκεκριμένες μάρκες προσφέρουν αξιόπιστα ιμιτασιόν και γνήσια εξαρτήματα αυτοκινήτων σε μεγάλη γκάμα για όλα τα οχήματα και ταιριάζουν σε όλα τα μοντέλα των αυτοκινήτων με συνολικά 9 συστήματα για κινητήρα, κλιματισμός, κιβώτιο ταχυτήτων, ανάρτηση, διεύθυνση, μετάδοση, πέδηση, έλεγχο, φανοποιία και ηλεκτρικά μέρη. Για τη Skoda προσφέρονται περισσότεροι από 8.000 κωδικοί ανταλλακτικών, πάνω από 10.000 για Volkswagen, 4.000 για Audi και 3.000 για τα SEAT. Συνολικά, υπάρχουν περισσότεροι από 20.000 κωδικοί με ανταλλακτικά αυτοκινήτων που μπορούμε να προσφέρουμε είτε σε απόθεμα είτε κατά παραγγελία.

Η VIKA διαθέτει μηχανικά ανταλλακτικά για το VAG σε τοπ ποιότητα aftermarket.
Τα μέρη αυτοκινήτου που καλύπτει είναι ηλεκτρικά, συμπλέκτη, σασί, σύστημα διεύθυνσης, μετάδοσης, πέδησης και ελέγχου αντιπροσωπεύονται από τη μάρκα Vika και όλα αυτά έχουν εξασφαλιστεί ότι πληρούν τα πρότυπα ποιότητας στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά. Ειδικά για το σύστημα φρεναρίσματος, πληρείται το πρότυπο πιστοποίησης ποιότητας E-mark της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Με την υποστήριξη της καινοτομίας, η Vika επεκτείνεται και αναπτύσσει συνεχώς την παραγωγή της με περισσότερους τύπους προϊόντων για ακόμα μεγαλύτερα μάρκα οχημάτων.
Η Vika φτάνει στο κορυφαίο επίπεδο ποιότητας των προϊόντων, το οποίο τελικά οδηγεί στην ικανοποίηση του πελάτη και σε μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η γερμανική Borsehung κατασκευάζει γνήσια ανταλλακτικά για το VAG γκρουπ, ίδια δηλαδή με τα ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης του κατασκευαστή. Είναι ανώτατης ποιότητας, ίδια ακριβώς με το γνήσιο ανταλλακτικό, αλλά σε πολύ πιο οικονομική τιμή. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα συστημάτων όπως το σύστημα κινητήρα, το σύστημα κλιματισμού, το σύστημα ανάρτησης και διεύθυνσης, το σύστημα φρένων, το σύστημα ελέγχου και το ηλεκτρικό σύστημα. Ένα συνεχώς διευρυνόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων εξασφαλίζει τη συνεχή παροχή προϊόντων Borsehung. Εκτός από την παροχή σταθερών και ποιοτικών προϊόντων, η Borsehung προσπαθεί να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς με προϊόντα όπως:
Σύστημα κινητήρα: Φίλτρα, Αλυσίδες χρονισμού, Αντλίες κενού, Δοχείο διαστολής φρένων
Σύστημα διεύθυνσης: Κύλινδροι, σύστημα συμπλέκτη
Είδη φανοποιίας: Μετώπες, κλειδαριές πόρτας
Ηλεκτρικό σύστημα:
 Διακόπτες, παραθύρων, σύστημα καθαρισμού και καθαρισμού,  Βεντιλατέρ
Σύστημα φρένων: Ροδέλες ασφαλείας, εξάτμιση, σερβόφρενα, δισκόφρενα τακάκια, φρένα, δισκόπλακες
Κινητήρας και ηλεκτρικά συστήματα: Κρεμαγιέρες, Αμορτισέρ, Μπαλάκια ψαλιδιού, λαστιχάκια κ.α.

Τα ανταλλακτικά DPA είναι aftermarket είδη φανοποιίας για όλο το VAG γκρουπ.
Τα εξαρτήματα αμαξώματος αυτοκινήτου αντιπροσωπεύονται από τη μάρκα DPA για μεγάλη γκάμα ειδών φανοποιίας. Οι λαμπτήρες DPA και οι καθρέφτεςς είναι πιστοποιημένοι από το υψηλό πρότυπο πιστοποίησης ποιότητας E-mark της ΕΕ, ταυτόχρονα με ανταγωνιστική τιμή καθιστούν το προϊόν DPA παγκοσμίως ανταγωνιστικό με τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά. Ως ηγέτης και ειδικός στην παγκόσμια αγορά εξαρτημάτων αυτοκινήτων της Skoda, η DPA έχει τη φύση της “μιας ειδικότητας και αρκετών πλεονεκτημάτων”. “Μία ειδικότητα” σημαίνει ότι η DPA είναι στα aftermarket εδώ και χρόνια, εστιάζοντας στα εξαρτήματα αυτοκινήτων της Skoda. “Πολλά πλεονεκτήματα” σημαίνει ότι η DPA αντιπροσωπεύει την καλύτερη, μοναδική ποιότητα σε ανταγωνισμό, την ίδια στιγμή, μια ανταγωνιστική τιμή και μια καλά εδραιωμένη δομή υπηρεσιών εγγύησης. Επιπλέον, η DPA ξεκινάει συνήθως κάθε νέο προϊόν με τον ίδιο χρόνο κυκλοφορίας κάθε νέου μοντέλου αυτοκινήτου Skoda, αλλά και της Audi. Όλα αυτά φέρνουν στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ανταλλακτικών αυτοκινήτων.