AUTOMEGA ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

AUTOMEGA ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Η AUTOMEGA είναι κατασκευαστής aftermarket ανταλλακτικών αυτοκινήτων με έδρα την Γερμανία. Ανήκει στον όμιλο Dello και από το 1992 κατασκευάζει ανταλλακτικά A’ Ποιότητας για όλα τα μηχανικά είδη του αυτοκινήτου, στις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές μάρκες, όπως VolksWagen VW, Seat, Skoda, Audi, Opel, Ford, Peugeot κ.α.

Η AutoMega είναι γνωστή για την υψηλή της ποιότητα, τη μεγάλη γκάμα εμπορικών σημάτων και την τέλεια σχέση τιμής-απόδοσης. Ως μέλος του Ομίλου Dello, η AutoMega μοιράζεται την τεχνογνωσία της αυτοκινητοβιομηχανίας μιας εταιρείας άνω των 115 ετών.

Με μια ποικιλία επιλογών, ασυναγώνιστες προσφορές και μεγάλη γκάμα προϊόντων, αυξάνει τη ζωή του οχήματος και σας δίνει μεγάλη σιγουριά για την επιλογή σας.

Ανάμεσα στα προϊόντα θα βρείτε κλειδαριές, βάσεις κινητήρα, ντίζες, δισκόπλακες, φρένα, τακάκια, ψαλίδια, βαλβίδες αέρα, βαλβίδες θερμοκρασίας, βαλβίδες στοπ, βαλβίδες AGR (EGR), βαλβίδες ψύξης, βαλβίδες ρελαντί, βαλβίδες όπισθεν, αισθητήρες στροφάλου, αισθητήρες λάμδα, θερμοστάτες, βάσεις σασμάν, αμορτισέρ πορτ-μπαγκάζ, τρόμπες (αντλίες) νερού, ψυγεία νερού, δοχειά παραφλού (υπερχείλισης), δοχεία υγρών φρένων, γρύλοι παραθύρων, βεντιλατέρ ψυγείου, ιμάντες χρονισμού, πειράκια, οδοντωτοί ιμάντες, ρουλεμάν τροχών, σινεμπλοκ, διακόπτες φώτων, διακόπτες αλάρμ, διακόπτες παραθύρων, τρόμπες (αντλίες) βενζίνης, μετρητές αέρα, κάρτερ, φίλτρα καυσίμου, φίλτρα αέρα, φίλτρα λαδιού.

Στο κατάστημα ανταλλακτικών ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ μπορείτε να βρείτε πλήθος των προϊόντων της Automega ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ!

Και σε περίπτωση που κάποιος κωδικός δεν είναι άμεσα διαθέσιμος υπάρχει η δυνατότητα να τον φέρουμε ειδική παραγγελία για εσάς μέσω κούριερ! 

AUTOMEGA ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Πλεονεκτήματα και όφελος σχέσης ποιότητας/τιμής

Τα ανταλλακτικά της Automega πληρούν τα πιο σύγχρονα πρότυπα τεχνολογίας και είναι ασφαλή και εξασφαλισμένα ποιοτικά. Η συνεργασία μας απευθείας με το εργοστάσιο με αποκλειστικά κανάλια διανομής έχει ως αποτέλεσμα πολύ σύντομους χρόνους αναμονής για ειδικές παραγγελίες σε κωδικούς που έχουν εξαντληθεί. Η AutoMega εξειδικεύεται επίσης και σε εξαρτήματα για παλαιότερα οχήματα.

AUTOMEGA ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Λίγα λόγια για τον Όμιλο DELLO

Η ποιότητα είναι προτεραιότητα της εταιρείας!
Με τα κιτ αντλιών, ιμάντων και όλων των μηχανικών ανταλλακτικών AutoMeg, επιλέγετε μακροπρόθεσμη ποιότητα που διαρκεί και χρησιμοποιείται στις αυτοκινητοβιομηχανίες από την πρώτη εφαρμογή! Όλα τα εξαρτήματα ταιριάζουν απόλυτα με το γνήσιο. Παρέχονται είδη και εξαρτήματα για όλα τα κοινά οχήματα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Η ιστορία της εταιρείας ξεκίνησε με την πώληση του πρώτου οχήματος το 1898. Μόνο με τα σωστά ανταλλακτικά, στον σωστό χρόνο παράδοσης μπορεί να επισκευαστεί έγκαιρα ένα όχημα. Γνωρίζοντας αυτήν την δουλειά για πάνω από εκατό χρόνια και με την πεποίθηση ότι είναι ο πάροχος υπηρεσιών για ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία και όχι μόνο για τους δικούς της αντιπροσώπους αυτοκινήτων. Εμπιστευθείτε τη δέσμευσή της Dello και επωφεληθείτε από την μεγάλη εμπειρία της. Με μια αποτελεσματική εφοδιαστική αλυσίδα και με τις βέλτιστες συνθήκες, για να σας παραδώσουμε τα ανταλλακτικά σας στον επιθυμητό χρόνο και τόπο.

Από το 1898, η Dello συνδέεται με το αυτοκίνητο και έχει πολύ καλή φήμη στον κλάδο, γεγονός που έχει εξασφαλίσει σταθερή ανάπτυξη. Μεταξύ των τριάντα αντιπροσωπειών, η ομάδα Dello, ο όμιλος DÜRKOP και ο όμιλος Autohaus Hansa Nord είναι επίσης μέλη του εταιρικού ομίλου Dello. Δημιουργήθηκε ομάδα αντιπροσωπείας αυτοκινήτων, η οποία εκπληρώνει τις επιθυμίες των εταιρικών πελατών και των τελικών καταναλωτών με τρεις εταιρείες σε 50 τοποθεσίες που διαδίδονται στη Γερμανία και στον υπόλοιπο κόσμο. Δεδομένου ότι η υπηρεσία αυτοκινήτων λειτουργεί μόνο στο παρασκήνιο με τη σωστή υποστήριξη στο βάθος, δημιουργήθηκε ένα γιγάντιο κέντρο διανομής 25.000 τ.μ. για ανταλλακτικά, το 2010, το οποίο όχι μόνο προμηθεύει τις δικές μας αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, αλλά λειτουργεί επίσης ως φορέας παροχής υπηρεσιών για την αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως.

Ο παράγοντας της επιτυχίας παραμένει η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν οι εργαζόμενοι μας από άνθρωπο σε άνθρωπο. Για να εξασφαλιστεί αυτή η ποιότητα, οι εργαζόμενοι αποκτούν ποιοτικές εκπαιδεύσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα που ειδικεύονται στους τομείς της εμπειρογνωμοσύνης τους.

Στο κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε για οποιοδήποτε AUTOMEGA / DELLO ανταλλακτικό χρειάζεστε με αποστολές σε όλη την Ελλάδα ή παραλαβή από το κατάστημά μας.
Λιοσίων 283, τηλ. 2108319043