Διαγωνισμός CASTROL EDGE στο Facebook

Διαγωνισμός CASTROL EDGE στο Facebook

3 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα CASTROL Edge των 4 λίτρων συνολικής αξίας 150€, τα οποία αποτελούν την ανώτερη σειρά λιπαντικών αυτοκίνητου που προσφέρει η κορυφαία εταιρεία.
Οι συμμετοχές μπορούν να δηλώνονται μέχρι και την Δευτέρα 21/4/2014 και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη 22/4/2014 στις 14:00.

Τα 4 λίτρα είναι αρκετά ώστε να πραγματοποιήσετε μια ολική αλλαγή στο λάδι του κινητήρα σας και να πετύχετε μικρότερη κατανάλωση καυσίμου και καλύτερες επιδόσεις. Τα λάδια του αυτοκινήτου θα πρέπει να αλλάζονται σε όλα τα αυτοκίνητα το πολύ κάθε 15.000 χιλιόμετρα και μπορείτε να τα αλλάξετε εσείς ο ίδιος ή να απευθυνθείτε σε κάποιον μηχανικό.

Ενημερωθείτε παρακάτω για τη διαδικασία συμμετοχής, τους όρους του διαγωνισμού, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα λιπαντικά και το CASTROL Edge.


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ: Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση χρειάζονται δύο απλά βήματα:

• 1ο  Βήμα:
Like στην σελίδα Ερωτόκριτος – Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν είστε ήδη μέλος της σελίδας μας παρακάμψετε αυτό το βήμα.

//

 

• 2ο Βήμα: Like, comment ή share στην δημοσίευση (post) της κλήρωσης
(το like, το σχόλιο και η κοινοποίηση προσμετρούνται σαν ξεχωριστές επιπλέον συμμετοχές)

 

//

 

• Προαιρετικό Βήμα BONUS ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Google+ και κερδίστε 1 επιπλέον συμμετοχή στην κλήρωση

 


//

 Χορηγός Επικοινωνίας Διαγωνισμού : www.diagonismoidwra.gr

 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ FACEBOOK – Κλήρωση Castrol EDGE 5W-30 4L

Προκηρύσσεται διαγωνισμός, ο οποίος θα διενεργηθεί στη διαδικτυακή σελίδα https://www.facebook.com/ErotokritosAntallaktikaAuto στο Facebook.

• Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες λογαριασμού στο Facebook άνω των 18 ετών.

• Αποκλείονται από τη συμμετοχή οι εργαζόμενοι στο κατάστημα «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ» και οι συγγενείς αυτών έως δευτέρου βαθμού.

• Κάθε άτομο έχει δικαίωμα έως 4 συμμετοχών στην κλήρωση (like, comment, share, google+)

• Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Τρίτη 8/4/2014 μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα (21/4/2014) στις 12 το βράδυ.

• Συνολικά θα πραγματοποιηθούν τρείς ηλεκτρονικές κληρώσεις για να αναδείξουν τρείς τυχερούς οι οποίοι θα λάβουν από ένα λιπαντικό Castrol EDGE 5W-30 των τεσσάρων λίτρων.

Για να μπουν στην κλήρωση οι χρήστες πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες που αναγράφονται στο post (π.χ. Κάντε like για να λάβετε μέρος στην κλήρωση / Κάντε like, comment ή share στην δημοσίευση για να λάβετε μέρος στην κλήρωση).

Διαδικασία συμμετοχής.

Για να λάβει μέρος στον διαγωνισμό ο κάθε χρήστης του Facebook πρέπει:

•  Να έχει κάνει Like στην σελίδα «Ερωτόκριτος – Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων» στο Facebook.

•  Να έχει κάνει Like στο post του διαγωνισμού.

Ανάδειξη νικητών:

• Η ανάδειξη των νικητών θα γίνει με την Τρίτη του Πάσχα (22/04/2014) και ώρα 14:00.

• Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη διαδικτυακή στην σελίδα https://www.facebook.com/ErotokritosAntallaktikaAuto στο Facebook και σε άρθρο εντός της διαδικτυακής μας σελίδας, ενώ θα ειδοποιηθούν και με μήνυμα inbox.

•  Οποιοσδήποτε νικητής  χάνει το δικαίωμά του στο δώρο εάν δεν παραλάβει το δώρο εντός δύο (2) εβδομάδων μετά την ημερομηνία ανακοίνωσης των νικητών.

• Τα δώρα, όσον αφορά στον αριθμό και το είδος τους, είναι ήδη προκαθορισμένα και συγκεκριμένα και αποκλείεται ανταλλαγή ή εξαργύρωσή τους με χρήματα.

• Σε περίπτωση που κάποιος νικητής δεν αποδεχθεί το δώρο του ή για οποιονδήποτε λόγο δεν παραλάβει αυτό εντός της προθεσμίας που θα του γνωστοποιηθεί, χάνει το σχετικό δικαίωμά του.

• Σε περίπτωση που κάποιος νικητής μένει στην επαρχία ή για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί να παραλάβει το δώρο στον χώρο του υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αποστολή στην διεύθυνση που θα δηλώσει με χρέωση του ιδίου.

• Δηλώνοντας συμμετοχή στην κλήρωση στην επίσημη σελίδα «Ερωτόκριτος – Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων» στο Facebook https://www.facebook.com/ErotokritosAntallaktikaAuto, ο κάθε συμμετέχων απελευθερώνει το Facebook από τυχόν νομικές υποχρεώσεις και αναγνωρίζει ότι οι συγκεκριμένες κληρώσεις και προωθητικές ενέργειες σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζονται, διοικούνται ή σχετίζονται με το Facebook.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του διαγωνισμού στο σύνολό τους.